Kyiv City News

Зірки шоковані: пішов з життя український режисер та кліпмейкер Дмитро Маніфест

Український режисер Дмитро Маніфест помер у віці 30 років.

Дмитро був засновником відеопродакшну повного циклу “Manifest Production” та працював над кліпами популярних українських зірок, серед них — Світлана Тарабарова, DZIDZIO, “ТНМК”, Ivan Navi, “Друга ріка”, “Антитіла”, “СКАЙ” та інші.

Кліпмейкер пішов з життя, 13 жовтня. У листопаді режисерові мало виповнитися 31. Офіційна причина смерті не уточнюється, але, судячи з дописів друзів і близьких Дмитра, кліпмейкер був хворий на онкологію.

Дмитро, як оператор і режисер, працював над серіалом “Великі Вуйки” для “1+1”, і за цей час показав висококласні професійні вміння. Результат його останньої роботи вже скоро вийде в ефір.

Найбільшою нагородою та визнанням за свою роботу молодий режисер вважав пропозиції зірок працювати з ним знову над новими кліпами.

У Facebook українські артисти та діячі сфери шоу-бізнесу і кіно висловлюють свою скорботу та співчуття.

«Ти був прекрасним другом. Творчим, цілеспрямованим, відданим своїй справі. Ти не боявся труднощів і брався за найавантюрніші проєкти. Ти був одним з найкращих режисерів України. Дмитро, Діма, Маніфест, ми разом пройшли неймовірно цікавий творчий шлях. Кліпи «Танцюй», «Фари», «Лови момент» – ці відео будуть нагадувати нам усім про тебе, про проведені знімальні часи, про роки дружби. Ти був світлою, доброю людиною. На жаль, не встигли попрощатися. Земля тобі пухом, друг», – написали учасники гурту «Антитіла».

Прощання з Дмитром Маніфестом відбудеться цієї п’ятниці.

Exit mobile version