Kyiv City News

Зі студентів – у держслужбовці

КНУ імені Тараса Шевченка допомагає студентам долучитись до державної служби України задля оновлення та зміни напрямку суспільних процесів та отримання неоціненного досвіду роботи в держструктурах. 15 вересня у Центрі інноваційного розвитку КНУ відбувся 5-й етап проєкту «Твоя держава чекає на тебе», де створили «Клуб майбутніх держслужбовців» з представників студентства. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив проректор з перспективного розвитку Олександр Рожко.

Проєкт «Клуб майбутніх держслужбовців» покликаний споияти українській молоді у працевлаштуванні на цікаву та перспективну роботу в органах державної влади.
На захід був запрошений заступник Міністра економіки, торгівлі та сільського господарства України Дмитро Романович.


Нагадаємо, проєкт був запущений у цьому році та вже пройшов 4 етапи. На першому етапі проєкт презентували для адміністрації факультетів та інститутів. У рамках другого етапу студентів ознайомили з проєктом, майбутні спеціалісти поспілкувалися з Міністром інфраструктури України Владиславом Криклієм. Також мали можливість переглянути матеріали з ґрунтовним описом проєкту.
На третьому етапі проходив відбір, а також підготовка по стажування. Завершальним етапом було літнє стажування у липні-серпні цього року.

Exit mobile version