Kyiv City News

Зелений Дерев’яний Дракон символ 2024 року. Яким буде цей рік

Рік Дракона 2024 - Moonzori

Згідно з китайською астрологією, кожен  рік має свого господаря — істота, яка уособлює період і наділяє його певними якостями та характеристиками. 2024 пройде під знаком Дерев’яного Дракона: мудрої міфічної істоти, здатної подарувати багато радості людині. Але дракон буде добрий лише в тому випадку, якщо поставитися до нього з належною повагою і в жодному разі не дражнити Господаря року.

Дракон – авторитетна тварина, символ імператорської влади Китаю. Його зображення можна побачити у Піднебесній на багатьох будівлях та предметах побуту.

Вважається, що під його заступництвом рік завжди проходить успішно. Отже, від прийдешнього року Дракона варто чекати на гарне: приємних змін, зустрічей, вирішення багатьох проблем. 2024 рік обов’язково повинен бути таким! Адже тут додає свій вплив і зелений колір. У східній культурі він символізує спокій, гнучкість, вміння підлаштовуватися під обставини без шкоди собі. Зелений колір також символізує народ. А це означає, що Дракон виявить жителям планети особливу прихильність.

Загалом у Дракона дуже сприятливі характеристики, тому рік несе удачу, процвітання та прогрес. Люди, які впевнені в собі і чітко представляють свої цілі, обов’язково досягнуть успіху.

Як привабити успіх

Що порадує Зеленого Дерев’яного Дракона? Стихія 2024-го року – дерево. І в цьому є багато смислів. Нам надаються величезні можливості. Як дерево, кожен з нас зможе вирости вгору у своєму розвитку. Треба тільки зробити правильні кроки. Також не варто забувати, що без належного піклування дерево може зачахнути.

Цього року нам надається великий простір для підбору «щасливих» дрібниць, які приваблюють удачу. І чоловікам, і жінкам можна підібрати аксесуари (наприклад, кулони) у вигляді дерева з пишною кроною. Крона – це дуже важливо. Адже саме вона — свідчення здоров’я та бурхливого зростання дерева.

Не зайвим буде помістили в оселі і самого Дракона. М’які іграшки підійдуть не всім, а ось подушки з його портретом, календарі, пледи, келихи, серветки-доріжки на стіл і самі столові прилади порадують багатьох.

Як зустріти

Недаремно кажуть, що як рік зустрінеш, так його й проведеш. Кожен китайський символ має свої переваги. Дракон – не виняток. Чим більше уваги до його бажань, тим задоволенішим буде господар року. Для того, щоб правильно вибрати образ для новорічної ночі, важливо підібрати відповідний колір. Для цього знаку підійдуть такі кольори, як зелений; золотий; сріблястий; червоний; білий.

Якщо ці відтінки вам з якихось причин не підходять, можна вибрати також коричневий, фіолетовий або бордовий. Головне, щоб були присутні стрази, паєтки, каміння та будь-яка інша блискуча атрибутика.

На напередодні свята прийнято вітати рідних, друзів, партнерів і далеких родичів. На сайті Moonzori можна знайти привітання й листівки до Нового року на трьох мовах, англійською: «New Year Wishes», німецькою: «Frohes neues Jahr, Neujahrsgrüße», а також українською: «Привітання з Новим роком 2024».

Exit mobile version