Kyiv City News

Володимир Зеленський захворів на COVID-19

Президент України Володимир Зеленський та голова Офісу президента України Андрій Єрмак отримали позитивні результати на коронавірусну інфекцію Covid-19.

Відповідне повідомлення з’явилося на Facebook-сторінці голови держави у понеділок, 9 листопада.

«Немає у світі щасливчиків, для кого б Covid-19 не становив загрози. Попри усі карантинні заходи, я теж отримав + результат. В мене 37,5, а всім бажаю 36,6! Втім, почуваюся добре. Обіцяю ізолюватися і продовжую працювати. Більшість долає Covid-19. І я теж це пройду. Все буде добре!», – йдеться у повідомленні.

Як повідомила прес-служба Офісу президента у Telegram, керівник Офісу президента, його заступники та працівники ОП здають ПЛР-тести на постійній основі.

“На жаль, у президента України Володимира Зеленського позитивний тест на коронавірусну інфекцію COVID-19. Глава держави почувається добре і продовжуватиме виконувати свої обов’язки в дистанційному режимі на самоізоляції. В нього завжди будуть потрібні інструменти та обладнання для зв’язку”, – йдеться в повідомленні.

Заступниця голови ОП Юлія Ковалів отримала негативний тест і береться до роботи у звичайному режимі з дотриманням карантинних обмежень.

“Закликаємо громадян дотримуватися карантинного режиму: не забувати про маски та соціальну дистанцію”, – наголосили в ОП.

Згодом Андрій Єрмак у Facebook повідомив, що у нього теж підтвердився коронавірус.

«Під кінець робочого дня отримав занадто «позитивні» новини: у мене позитивний тест на коронавірус, але почуваюся нормально. Цього тижня запланована відеозустріч радників лідерів нормандського формату. Це один з найважливіших моїх пріоритетів, тому часу хворіти немає зовсім», – йдеться у повідомленні.

Єрмак запевнив, що хоч і буде на самоізоляції, але планує працювати в звичному режимі.

Exit mobile version