Kyiv City News

Заміна вже є: Айварас Абрамовічус залишає «Укроборонпром»

Діючий гендиректор держконцерну «Укроборонпром» Айварас Абрамовічус намірений покинути свій пост за власним бажанням. На його посаду вже розглядають нові кандидатури.

Гендиректор держконцерну «Укроборонпром» Айварас Абрамовічус підтвердив свій намір піти з посади. На його місце розглядаються кандидатури Михайла Морозова і Сергія Тихонова, повідомило джерело НВ з фракції «Слуга народу».

«Айварас вже три місяці проситься на волю. Він йде за власним бажанням. На його місце розглядаються його заступник з маркетингу та збуту концерну Михайло Морозов і завідувач відділом Головного департаменту з питань національної безпеки і оборони Офісу президента України Сергій Тихонов. Найбільші шанси на призначення у Морозова », – повідомило джерело.

У той же час Ярослав Железняк, нардеп, член фракції Голос, написав в Facebook, що наступником Абрамовічуса стане Тихонов – «в 3-му скликанні був нардепом від Наталії Вітренко» (депутат III скликання Верховної Ради, 1998-2002 роки, обраний за списками прогресивної соціалістичної партії України, – ред.).

Нагадаємо, Айварас Абрамовічус очолив Укроборонпром в серпні 2019 року.

Exit mobile version