Kyiv City News

З 5 вересня стартує виборча кампанія місцевих виборів України

Центральна виборча комісія оголосила з 5 вересня початок виборчого процесу місцевих виборів, призначених на 25 жовтня 2020 року.

Сьогодні, 4 вересня ЦВК повідомило, що від завтра кандидати вже можуть вносити грошову заставу.

«З метою забезпечення відкриття територіальними виборчими комісіями спеціальних (депозитних) рахунків для внесення грошової застави на місцевих виборах за зверненням Центральної виборчої комісії 5 та 6 вересня 2020 року будуть працювати територіальні органи Державної казначейської служби України. Звертаємо увагу територіальних виборчих комісій на необхідності підготовки відповідних документів для відкриття вказаних рахунків і зверненні, в тому числі 5 та 6 вересня 2020 року, до органів Казначейства за місцезнаходженням та юрисдикцією», повідомила пресслужба ЦВК.

25 жовтня пройдуть чергові вибори депутатів місцевих рад і селищних, сільських, міських голів, окрім окупованої території Криму та окремих районів Донецької і Луганської областей.

Нагадаємо, парламент на засіданні 15 липня проголосував за проєкт постанови про призначення чергових місцевих виборів у 2020 році на 25 жовтня. 23 липня набула чинності постанова Верховної Ради про проведення місцевих виборів 25 жовтня.

 

 

Exit mobile version