Kyiv City News

В Раді між «Голосом» та «Слугою народу» виникла суперечка через Вакарчука

У “Слузі народу” наголосили, що Святослав Вакарчук не з’являється на засідання парламенту. А в “Голосі” нагадали, що депутатські повноваження Вакарчука припинено згідно з рішенням партійного з’їзду.

Під час пленарного засідання Верховної Ради народні депутати з фракції “Голос” заявили, що його потрібно закривати, оскільки парламент не ухвалив жодного закону.

У відповідь на це народний депутат від “Слуги народу” Максим Бужанський заявив, що рішення не ухвалюються, оскільки Святослав Вакарчук не ходить на пленарні засідання. Але продовжує отримувати зарплату народного депутата.

Зі свого боку, голова фракції “Голос” Сергій Рахманін пояснив, що Святослав Вачарчук склав свої повноваження відповідно до рішення з’їзду. Він також запевнив, що Вакарчук не отримує будь-яку грошову винагороду – депутатські чи заробітну плату від Верховної Ради.

Нагадаємо, 26 червня Святослава Вакарчука позбавили мандата депутата на з’їзді партії “Голос”. Після припинення депутатських повноважень він залишається членом партії, але не є народним депутатом.

 

Exit mobile version