Kyiv City News

У Міністерстві фінансів відзвітували стосовно витрат з COVID-фонду

Міністерство фінансів України оприлюднило інфографіку про використання коштів Фонду боротьби з COVID-19 станом на 7 грудня 2020 року.

Про це повідомляє пресслужба Міністерства фінансів.

«Станом на 7 грудня 2020 року з Фонду боротьби з COVID-19 використано 45,4 млрд гривень. З них на охорону здоров’я використано 12 млрд грн з 23,8 млрд грн виділених коштів, або 50%. На закупівлю апаратів ШВЛ направлено 63 млн грн з передбачених 100 млн грн. На забезпечення лабораторій МОЗ та закупівлю засобів індивідуального захисту для працівників закладів охорони здоров’я використано 1 млрд грн з виділених 4 млрд гривень. На субвенцію місцевим бюджетам для забезпечення лікарень киснем – 1,5 млрд гривень. На підвищення надбавок і доплат медичним працівникам направлено 5,3 млрд грн з передбачених на ці цілі 6 млрд гривень», – йдеться в повідомленні

У Мінфіні також нагадали, що бюджетний комітет ВР на засіданні 9 грудня погодив перерозподіл 5,3 млрд грн з Фонду боротьби з COVID-19 МОЗ для реалізації програми держгарантій медичного обслуговування населення за рахунок скорочення витрат на будівництво і ремонт доріг.

Exit mobile version