Kyiv City News

Тернопільського високопосадовця пов’язали при отриманні великого хабара

У Тернополі 25 вересня затримали начальника Тернопільської державної податкової інспекції та його спільників. Ймовірно, вони вимагали 40 тисяч доларів у колишнього працівника підприємства, яке належить сину голови податкової.

Гроші, які вимагали у чоловіка, він нібито був винен за розтрату майна підприємства. Про це повідомила Тернопільська обласна прокуратура.

Син начальника тернопільської податкової є власником підприємства харчової промисловості у Тернополі. Чоловік, у якого вимагали гроші, раніше там працював. Він начебто привласнив якусь продукцію підприємства. За це податківець, його син та ще двоє “представників криміналітету” вимагали в експрацівника підприємства 40 тисяч доларів. Зловмисники погрожували тернополянину фізичною розправою, якщо він не віддасть їм ці гроші.

Сина чиновника затримали під час передачі другої частини “боргу” – 10 тисяч доларів. Після цього затримали й інших учасників групи: керівника податкової інспекції – у службовому кабінеті, а чоловіків, які йому допомагали – у них вдома. Гроші, які передали сину податківця слідчі вилучили.

Усіх 4 людей затримали за вимагання, яке супроводжувалось насильством.

Наразі слідчі готують повідомлення про підозру та клопотання про арешт зловмисників. Начальника податкової інспекції відсторонять від посади.

 

Exit mobile version