Kyiv City News

П’яний Немілостівий: у поліції повідомили подробиці скандалу з заступником голови міністерства

У Патрульній поліції Києва повідомили подробиці скандалу із заступником міністра з питань стратегічних галузей промисловості Віталієм Немілостівим.

Про це повідомила пресслужба Патрульної поліції України на сторінці у Facebook.

Зазначається, що пізно вночі на вулиці Жилянській екіпаж київських патрульних зупинив авто Mercedes, водій якого порушив вимоги дорожнього знаку 5.7.1 Виїзд на дорогу з одностороннім рухом.
Під час спілкування виявилося, що за кермом перебуває водій з ознаками алкогольного сп’яніння.

Інспектори запропонували водієві пройти огляд на стан алкогольного сп’яніння, на що він відмовився.

Натомість водій повідомив інспекторам, що він заступник міністра з питань стратегічних галузей і промисловості України, а також пред’явив відповідне посвідчення підтвердження своєї посади разом з документами для керування транспортним засобом.

Водій підійшов до патрульних, закинув в салон службового автомобіля ключі від свого авто і повідомив, що він йде з місця події. На що патрульні наказали водієві залишатися на місці, однак той не реагував і почав погрожувати посадою, штовхати патрульних і смикати за формений одяг.

Патрульні в свою чергу наділи на порушника кайданки.

На водія інспектори склали адмінматеріали, вони направлені до суду, який прийме рішення по цій справі.

20 січня з’явилося відео з камер патрульних, які зупинили автомобіль Віталія Немілостівого. Він пропонував патрульним ключі від свого автомобіля і говорив, що працює заступником міністра.


Після скандалу Немілостівого звільнили на позачерговому засіданні уряду.

Exit mobile version