Kyiv City News

Новорічні привітання: листівки й анімація

Наближається Новий рік 2024. Українці зустрінуть нинішній Новий рік в умовах війни, тому гучні святкування і салюти зараз будуть недоречні. Але сумувати і зовсім відмовлятися від свята не варто. Для підтримки духу можна відзначити свято вдома з родиною, а привітання з Новим роком 2024 зарядять святковим настроєм. За східним календарем 2024 є роком Дерев’яного Дракона.

З Новим роком! Хай ваші оселі завжди будуть теплі, вечері гарячі й смачні, хай дні будуть мирні й світлі, а зустрічі – веселі й гамірні! Хай ваші бажання і всі сподівання хуткіше летять до вас! А затишок, спокій, добро та достаток зігрівають ваші серця! Хай вогник яскравий палає в душі, а рік Новий несе хороші плоди!

Бажаю тобі, щоб в Новому році у тебе все з легкістю виходило, всі заплановані плани втілювалися в реальність, щоб на роботі завжди супроводжував успіх, а вдома був сімейних вогник, на який завжди хотілося поспішати! Здоров’я, кохання та везіння!

***

Водяний кролик- добрий звір,
Завітає в кожний двір,
Принесе в цей рік нам мир,
Та хороших всім новин!
Назбирає вам капустки,
Щоб ви мали на відпустки!
Оновили свої сили,
Щоб долати нові схили.
Хоч наш кролик і прудкий,
Хай цей рік буде легкий!
З Новим роком вас вітаю,
Щастя й злаглоди бажаю!

Слово «новий» віщує нові сподівання, очікування, тож бажаю, щоб прийдешній рік виправдав ваші надії та мрії на всі 2023%. Щасливого Нового року!

***

Щасливий кролик йде до нас,
Прийдешній рік дарує шанс,
Щоб ми зібрали свої сили,
Нові відкрили небосхили.
Щоб жили добре та раділи,
І як ті квіти, всі зацвіли!
Нам вдача щиро посміхнеться,
І птаха- щастя віднайдеться!

Бажаю вам 12 місяців успіху, 52 тижні сміху, 365 днів драйву, 8760 годин радості, 525600 хвилин удачі та 31 536 000 секунд щастя. З Новим роком!

В цю Новорічну ніч, хочу побажати тобі, щоб всі загадані бажання неодмінно здійснилися, а наступний рік здивував тебе тільки класними сюрпризами, від яких ти будеш завжди радіти!

***

Нехай прийдешній рік буде ще щасливішим за попередній! З Новим роком!

В рік Чорного Кроля,
Нехай буде багато добра,
А достаток і фортуна,
Будуть за вірного друга!
Хай у Новому році кроленя,
Допомагає вам сповна!

Листівки й привітання Moonzori

Exit mobile version