Kyiv City News

Навальний планує повернутися в Росію

Після одужання російський опозиціонер Олексій Навальний планує повернутися в Російську Федерацію і продовжити свою політичну діяльність. 

Про це він розповів німецьким прокурорам – передає The New York Times, посилаючись на джерела в службі безпеки Берліна.

За інформацією видання, політик знає про свій стан здоров’я і пам’ятає, що з ним сталося. Крім того, Навальний відмовився співпрацювати з російською стороною щодо розслідування замаху на нього.

Та як довго триватиме реабілітація, німецькі медики поки що не беруться прогнозувати. Нагадуємо, напередодні стан опозиціонера покращився- він уже самостійно може вставати з ліжка.

Отруєння Навального “Новачком” підтвердили вже 3 лабораторії: німецька, французька та шведська. За даними фахівців, проти політика застосували вдосконалену версію нервово-паралітичної речовини. Від неї він міг померти вже в літаку. Врятувала життя – оперативна реакція пілотів і лікарів.

Через замах на Олексія Навального Європейський союз сьогодні обговорить можливе запровадження санкції проти Москви. У німецькому МЗС припускають, що вони будуть спрямовані проти газогону “Північний потік-2”.

Exit mobile version