Kyiv City News

Ляшко “проспівав” свою перемогу: ЦВК підрахувала 100% бюлетенів

Окрім загальнодержавних місцевих виборів, у Чернігівській області обирали й депутата до Верховної Ради. Після опрацювання 100% бюлетенів тут здобув перемогу “слуга народу” Анатолій Гунько. Його головний суперник – лідер “Радикальної партії” Олег Ляшко – відстав на більш ніж 1 тисячу голосів або на понад 2%.

Ситуація з лідером голосування постійно змінювалася, а вирішальним міг стати кожен голос. Згідно з останніми офіційними результатами, які оприлюднили на сайті ЦВК, після опрацювання 100% бюлетенів різниця між Ляшком і Гуньком становить 2,32% або 1 446 голосів.

Наблизилася до двох лідерів і самовисуванка Людмила Давиденко– дружина екснардепа Валерія Давиденка. Вона відстала від другого місця на 5,1%.

Результати проміжних виборів народного депутата в одномандатному виборчому окрузі №208 (Чернігівська область) після підрахунку 100% голосів

У решти кандидатів голосів менше за 5%. На четвертому й п’ятому місці йдуть “клони” кандидата Анатолія Гунька – ще один Анатолій Гунько, але Миколайович, а не Григорович, а також Ігор Гунько. Вони разом набрали 4,22% голосів.

Явка на проміжних виборах народного депутата 25 жовтня у 208 окрузі – 50,03%.

Як відомо, одразу після виборів 25 жовтня, Олег Ляшко заявив про свою перемогу на 208-му окрузі. Зазначається, що довибори до ВР по 208-му окрузі проводилися у зв’язку із загибеллю народного депутата Валерія Давиденка.

Нагадаємо,  Олег Ляшко вимагає перерахунку голосів і заявляє про фальсифікації.
Також, варто згадати, що 22 жовтня Олег Ляшко представив кліп на першу свою пісню “Не відступай!”. Він зазначив, що ця пісня стала гімном Радикальної партії.

Exit mobile version