Kyiv City News

Клімкін, Рябошапка і Данилюк створили “платформу” для виходу України із криз

Колишній міністр закордонних справ Павло Клімкін, колишній очільник Ради безпеки і оборони Олександр Данилюк, ексгенпрокурор Руслан Рябошапка заявили про створення платформи для подолання криз в Україні.

Про це інформує Українська правда з посиланням на заяву, яка є в розпорядженні видання.

“Сьогоднішня влада неспроможна запропонувати суспільству адекватні рішення. Українці дезорієнтовані популістськими заявами та гаслами, що підміняють конкретні дії…

Тому, маючи практичний досвід реалізації системних завдань та реформ у ключових  державних сферах і роботи у кризових ситуаціях, ми вирішили об’єднати наші зусилля з метою створення нової платформи для вироблення конкретних професійних рішень щодо реагування на актуальні виклики та формування команди, спроможної їх втілити.

Нашими пріоритетами ми визначили напрями, які є критичними для розвитку України та в яких наразі відбувається найбільший регрес: національна безпека, верховенство права, деолігархізація та антикорупція”.

У заяві вказується, що наразі Україна на фоні війни переживає низку криз: економічну, фінансову, пандемічну. Водночас немає стратегії розвитку держави, а наростаюча конституційна криза може стати каталізатором, що “запустить незворотні процеси втрати державності”.

В кінці повідомлення підписанти зазначили, що відкриті до співпраці з однодумцями заради результату та розширення команди.

Exit mobile version