Kyiv City News

Інтриги на Банковій: гряде гучне звільнення

З Офісу президента після місцевих виборів можуть звільнити першого заступника і давнього друга родини президента Володимира Зеленського Сергія Трофімова.

Про це з посиланням на джерела у фракції “Слуги народу”, Кабінеті міністрів та ОП повідомляє “Українська правда”.

Співрозмовники запевняють, що майбутнє Трофімова “висить на волосинці”. Мовляв, якби не особисті відносини із Зеленським, його б уже не було в Офісі.

“Оцінку Трофімову буде давати особисто президент. Разом з Андрієм Борисовичем (Єрмаком) та Сергієм Нахмановичем (Шефіром)”, – сказав радник керівника ОП Михайло Подоляк.

У Трофімова не склалися стосунки з Єрмаком, пише видання.

Трофімов відповідає на Банковій за регіональну політику і є колишнім виконавчим продюсером студії “Квартал 95”.

Неприязнь Єрмака до Трофімова зародилася у травні, коли перший заступник керівника ОП в одному з інтерв’ю заявив, що погодився б стати наступним керівником Офісу замість Єрмака. Тоді ж він заявив, що скандальні “плівки Єрмака” стали вразливим ударом для президента.

“Трофімов повинен був посилювати губернаторів. Тобто коли губер приїжджає і каже, що “ось у мене така історія”, то Трофімов мав бути на його стороні. Як я бачу, Трофімов самоусунувся від цієї проблеми. Губернатори бовтаються самі по собі, не зовсім розуміють свій функціонал”, – сказав Подоляк.

Exit mobile version