Kyiv City News

Хто може стати наступним прем’єром? У ЗМІ назвали три прізвища

Як передає видання Апостроф, посилаючись на власне джерело, в Офісі президента України підшукують заміну для нинішнього прем’єр- міністра Дениса Шмигаля, якого було призначено на цю посаду півроку тому.

«Апостроф» стали відомі прізвища трьох політиків, з якими президент Володимир Зеленський провів співбесіди.

Серед кандидатів екс-глава Одеської ОДА Ігорь Палиця – один з найближчих соратників і бізнес компаньйонів олігарха Ігоря Коломойського. За оцінкою експертів таке призначення буде сприйматися негативно західними партнерами, оскільки Палиця є з близького оточення Ігоря Коломойського.

За інформацією видання, Андрій Єрмак пропонує свого кандидата – нинішнього голову Чернігівської ОДА Андрія Прокопенка. На жаль, тут колишній політтехнолог поступається малим досвідом в державній службі.

Третім кандидатом розглядають віце-прем’єр міністра, міністра з питань тимчасово окупованих територій Олексія Рєзнікова. Відомий деякими досягненнями в мирному врегулюванні, та все ж роботу ТКГ змінити йому не вдалося.

“Банкова перетворилася на генератор випадкових рішень. І це стосується всього: і висунення абсолютно слабких кандидатів на вибори, і призначення, яким немає логічного пояснення”, – поскаржився “Апострофу” нардеп зі “Слуги народу”.

Поки експерти не можуть спрогнозувати, хто саме стане новим прем’єром.

Exit mobile version