Kyiv City News

Без розваг: заборони, які діють у Київській області

На території Київської області на період карантину заборонили концерти.

Виняток – заходи, які проводяться закладами культури в приміщеннях і для яких концертна діяльність протягом останнього року є основним видом діяльності. Також заборонили влаштовувати дискотеки, роботу нічних клубів і діяльність установ громадського харчування при організації дозвілля – ресторанів, кафе, барів, закусочних, їдалень, кафетеріїв, буфетів тощо.

Рішення про це було прийнято 10 вересня на позачерговому засіданні обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій під головуванням Василя Володіна.

«Зазначені установи можуть продовжувати працювати, але за умови дотримання карантину», – відзначили в облдержадміністрації.

26 серпня Кабінет міністрів продовжив карантин в Україні до 31 жовтня. Також для населених пунктів з “зеленим” рівнем епідемічної небезпеки ввели обмеження: заборонили проведення дискотек, роботу розважальних закладів, нічних клубів, діяльність закладів громадського харчування з організацією дозвілля. Уряд заборонив і проведення концертів, крім тих, які проводять заклади культури і для яких така діяльність протягом останнього року є основним видом зайнятості.

Exit mobile version