Kyiv City News

Відомий український художник Тіберій Сільваші видав книгу, в якій розкриває секрети мистецтва

У видавництві «ArtHuss» виходить книжка українського художника і теоретика сучасного мистецтва Тіберія Сільваші «Дерево Одіссея: есеї, тексти, фото».

 

Ця книжка містить у собі есеї, тексти, інтерв’ю та фото за більш як тридцять років творчої діяльності художника-абстракціоніста. Автор аналізує сучасне і класичне мистецтво, роль кольору, форми, часу; розмірковує над роллю живописця й художника, зокрема розповідає про найважливіших для нього митців — Рембрандта, Вермеєра, Веласкеса, де Кіріко, Яблонську, Животкова, Криволапа, Чебикіна, Якутовича.

У книжці ви знайдете унікальний візуальний матеріал — фотографії, що їх зробив Тіберій Сільваші у своєрідному творчому діалозі з митцями, про яких він пише тексти. Художник запрошує всіх, хто цінує мистецтво, до своєї творчої майстерні, де не тільки розповідає про секрети мистецтва, а й ділиться своїми поглядами на життя взагалі.

Придбати книжку за передзамовленням можна на сайті видавництва: https://www.arthuss.com.ua/shop/silvashi-tiberiy-derevo-odisseya

Exit mobile version