Kyiv City News

Київ стане учасником міжнародного арт-ярмарку сучасного мистецтва NADA

З 1 по 5 грудня 2020 року буде проходити міжнародний арт-ярмарок сучасного мистецтва NADA Miami, організована «Альянсом нових арт-дилерів» («New Art-Dealers Alliance» – NADA).

Україну представить постійний учасник західних арт-ярмарок Voloshyn Gallery. Київська галерея презентує світовій мистецькій спільноті роботи Нікіти Кадана, Влади Ралко і Лесі Хоменко.

На NADA Miami будуть представлені 96 галерей з 44 міст світу, причому ярмарок буде проходити як в онлайн, так і в офлайн-форматі. Галереї-учасниці відкриють живі виставки в своїх містах, завдяки цьому ярмарок проходитиме одночасно в Нью-Йорку, Лос-Анджелесі, Токіо, Варшаві, Ризі, Києві та в інших містах.

«Ми дуже раді, що Voloshyn Gallery вперше братиме участь у NADA Miami. Через ситуацію з COVID-19 ярмарки переходять в онлайн, але NADA прийняли цікаве рішення провести ярмарок у гібридному форматі – одночасно на онлайн-платформі та офлайн у багатьох містах по всьому світу. Тож аналог нашого стенду буде розміщений всередині Voloshyn Gallery, і його можна буде відвідати з 1 по 5 грудня», – розповів виданню Marbeks співзасновник галереї Максим Волошин.

NADA була заснована в 2002 році. В члени NADA входять галереї, директора галерей, некомерційні арт-простори, арт-дилери, куратори, музеї та інші професіонали в галузі мистецтва з усього світу. Крім цілорічних програм для своїх членів, NADA проводить дві ярмарки на рік: NADA в Нью-Йорку в березні і NADA в Майамі-Біч в грудні.

Exit mobile version