Kyiv City News

Центральний автовокзал міста Києва виглядатиме по- новому

У Києві найближчим часом відбудеться презентація плану модернізації Центрального автовокзалу. Також власник планує спорудити готель на його території, повідомляє Афішар.

Про це стало відомо з повідомлення ЦТС.

“Інвестор, який навесні цього року придбав у держави “Київпассервіс”, до складу якого входять 6 автостанцій Києва і 18 в Київській області, найближчим часом має намір почати глобальну модернізацію столичних і обласних автовокзалів. Першим в черзі на модернізацію – Центральний автовокзал столиці “, – сказано в повідомленні.

Уточнюється, що вже отримані всі юридичні дозволу і необхідні документи на модернізацію Центрального автовокзалу Києва, готовий його план і дизайн.

На автовокзалі обіцяють створити зону очікування рейсів з фуд-корти, інформаційні табло по всій території автовокзалу, зони відпочинку, медичний кабінет для допомоги пасажирам і проходження водіями автобусів передрейсового огляду.

Також в проекті обіцяють врахувати всі вимоги для користування вокзалом пасажирами з обмеженими можливостями.

Нагадаємо, в березні 2020 року з другої спроби Фонд держмайна (ФДМ) продав на аукціоні АТ “Київпассервіс” за майже 231 млн гривень компанії “Бастіон-груп”. У попередньому аукціоні з продажу “Київпассервісу” в серпні 2019 роки не було жодного охочого. В “Київпассервіс” входять 24 автостанції в Києві та Київській області.

Exit mobile version