Kyiv City News

Столичний театр взяв участь у зйомках нового відеокліпу гурту «Васяян»

Український гурт “Васяян” презентував новий відеокліп «Далі», відзнятий разом з театром “Між трьох колон”.

Про це гурт написав на своїй сторінці  Facebook

Вчора, 24 вересня, відбулася прем’єра нового відеокліпу «Далі», який був відзнятий в театрі «Між трьох колон». Це перша їхня співпраця.

Робота з театром “Між трьох колон” стала найкращим рішенням. Адже саме цей театр не ганяється за трендами, а по-чесному і без прикрас показує нас такими, як ми є.

Головними героями кліпу стали діти. Маленькі актори професійно підійшли до задуманої ідеї.

Тема пісні глибока і чутлива, що чудово відображається у відеокліпі. В сюжеті зображені дві маленькі танцівниці, які вперто й завзято йдуть до своєї мети. Вони багато працюють, і врешті-решт отримують бажане.

Справжні емоції та сила характеру зображуються у кліпі. Незламність духу і жага до здійснення мрій здатні зруйнувати будь-які перепони. Саме таку ідею автор й хотів донести до кожного слухача.

Адже з цього “чистого” віку в нас присутнє відчуття конкуренції і дух азарту, який змушує нас рухатися, йти далі.

“Хто може вірити, той здатний повірити”, – це настрій, з яким головні герої кліпу показують характер та прагнення ніколи не здаватися на досягнутому, як би важко не було йти Далі.

Тож після літнього релаксу нова пісня та відеокліп «Далі» українського гурту “Васяян” перезавантажать та зарядять вас енергією, яка штовхатиме тільки вперед.

 

Exit mobile version