Kyiv City News

Надзвичайна подія у Києві: під час аварійно-ремонтних робіт колектора постраждали комунальники (фото)

Сьогодні зранку рятувальники столиці отримали повідомлення, що під час ремонтних робіт сталась аварія в колекторі на перехресті вулиці Тростянецької та Харківського шосе.

Про це повідомила пресслужба ГУ ДСНС у Києві.

В пресслужбі повідомили, що внаслідок аварії постраждали четверо працівників Київводоканалу, які потребували негайної допомоги – їх змило великим напором холодної води. Рятувальники витягли постраждалих з колектора та передали медикам.

Зазначається, що одного чоловіка у важкому стані було госпіталізовано до лікарні. Іншим трьом допомога надавалася на місці.

У пресслужбі поліції Києва також прокоментували подію. В поліції поінформували, що встановлюють обставини отруєння комунальників під час ремонтних робіт у колекторі. В поліції зазначили, що аварія сталась внаслідок витоку газу:

“За попередньою інформацією, під час аварійно-ремонтних робіт колектору, відбувся витік суміші газу, яким отруїлися троє працівників установи. Наразі їм надається медична допомога. На місці події поліцейські проводять першочергові слідчі дії та встановлюють усі обставини події. Подія належним чином зареєстрована у журналі єдиного обліку заяв і повідомлень Дарницького управління поліції. Проводиться перевірка за результатами якої буде надана правова кваліфікація цій події”.

Exit mobile version