Kyiv City News

Ірина Верещук “дає задню”. Що змушує кандидатку у мери Києва знятися з виборів

Кандидатка у мери Києва від “Слуги народу”, народний депутат Ірина Верещук, за інформацією політичного експерта та блогера Віктора Тарана, хоче зняти свою кандидатуру з виборів через протидію “смотрящего” Дениса Комарницького, народного депутата Миколи Тищенка та депутатки Київради Алли Шлапак. 

Про це стало відомо з повідомлення Віктора Тарана в Фейсбук.

“Прийшли свіжі інсайди зі штабу кандидатки в мери Києва Ірини Верещук. Кажуть, вона всерйоз планує зняти свою кандидатуру з виборів. Причина – саботаж її кампанії з боку “кураторів” київських виборів “Слуг Народу” – народного депутата Миколи Тищенка, “смотрящего” Дениса Комарницького і представниці з вічно молодої команди екс-мера Леоніда Черновецького – Алли Шлапак”, – написав ВІктор Таран.

 За його словами, Комарницький, Тищенко та Шлапак вирішили, одноосібно все “порєшать” і без участі Верещук “забили” списки президентської партії до Київради своїми людьми.

“Верещук, м’яко кажучи, дуже сильно здивувалася, образилася і розлютилася. Хто б що не говорив, але вона дійсно сильна жінка з амбіціями. У неї були свої плани на список “слуг” та своя команда, якій вона хотіла забезпечити включення в прохідну частину. І ось таке ставлення з боку “старої гвардії” її просто обурило. Придумана Комарницьким, Шлапак і Тищенко концепція, коли вони вирішують все, а Верещук – весільний генерал без права голосу її категорично не влаштувала. Як і вписані ними в список “Слуги народу” кандидати”, – повідомив Віктор Таран.

Він наголосив, що тепер Верещук цілком серйозно планує якомога голосніше грюкнути дверима і зійти з дистанції.

“Що може врятувати ситуацію – ХЗ… Кажуть Верещук поставила ультиматум: або Зеленський втручається у роботу київського штабу і стає на її захист, або – пані кандидатка, пакує речі, бере в руки парасольку і – летить назад у парламент. Тепер м’яч на полі Банкової. Спостерігаймо яке рішення ухвалить Офіс”, – завершив Віктор Таран.

Exit mobile version