Kyiv City News

Андрій Шатирко може стати наступним головним Холостяком країни

Стало відомо прізвище можливого майбутнього головного героя популярного шоу «Холостяк». Імовірним кандидатом на сердця мільйонів неодружених красунь називають Андрія Шатирко.

Його фото поширили у соцмережах директорка творчої студії StarLight Production Ганна Калина та керівниця проекту «Холостячка» Тетяна Бесчастна.

В Андрія Шатирко уже є досвід участі у шоу «Холостячка». Де він боровся за серце Ксенії Мішиної і дійшов майже до фіналу. На проекті Андрій встиг проявити себе як романтичний, веселий, але водночас впевнений чоловік. Андрій та Ксенія були знайомі до проекту, а участь в телевізійному шоу лише зміцнила їхні стосунки. На проекті між ними відбувались чуйні, довірливі і відверті розмови. Андрій повністю відкрився і проявив себе як чоловік та людина.

У шостому випуску шоу Шатирко вибув з проекту.

Після цього Шатирко випустив пісню під назвою Плач. «Закохався, вклав душу і втратив себе. Трек і кліп Плач замість інтерв’ю і довгих постів. Ксенія Мішина, дякую тобі за все. Ти назавжди змінила моє життя», – написав він в Instagram.

Згодом інший учасник проекту Олександр Еллерт запустив Instagram-флешмоб #Шатирконеплач і поширив фото – селфі Андрія Шатирко з підфотошопленим своїм обличчям.

Ідею підтримали й інші учасники і сама холостячка Ксенія Мішина.

Андрієві 28 років, він відомий маркетолог, блогер, ведучий та артист. Також Андрій Шатирко — власник агентства відеомаркетингу SHATYRKO AGENCY.

Побачити та почути його ви могли під час закулісся проектів «Голос країни» і «Танці з Зірками», де він працює ведучим.

Андрій записав 14 композицій, став автором текстів і пісень і музики, грає на гітарі та фортепіано. Одну з них «Холостяка» присвятив Ксенії Мішиній і після набула небувалої популярності.

«Холостяк» — реаліті-шоу побачень, що з’явилося в березні 2011 року на українському телеканалі «СТБ» і є українською адаптацією американського проєкту «The Bachelo

Exit mobile version