Kyiv City News

У Гідропарку відбудуться фестивалі танців та співу

19 та 20 вересня на території Гідропарку пройде одразу три фестивалі-конкурси. Всеукраїнський фестиваль-конкурс хорового співу «З любов’ю до життя», VI-ий хореографічний фестиваль-конкурс “Дніпровська феєрія танців” та II-й фестиваль-конкурс вокального та хореографічного мистецтв «FIRSTSTEPSFEST». Події відбудуться в рамках культурно-мистецького і спортивного проекту «10-років шляхами добрих справ», який став переможцем міського конкурсу «Громадська перспектива: прозора влада та активна громада» Департаменту суспільних комунікацій КМДА.

Організатор –  БО «Благодійний фонд «Дніпровський»

Всеукраїнський фестиваль-конкурс хорового співу «З любов’ю до життя»  відбудеться 19 вересня з 12.00 до 17.00. Очікується виступи 24 творчих колективів і окремих виконавців з м. Києва, м. Чернігова та Вінницької області.

Мета конкурсу – презентувати мистецькі здобутки людей похилого віку, встановлення між ними творчих зв’язків.
Перед початком конкурсної програми  відбудеться Церемонія нагородження переможців Першого Всеукраїнського фестивалю-конкурсу образотворчого і декоративно-прикладного мистецтв «Осінній вернісаж», що відбувся в дистанційному форматі в липні-серпні поточного року.

“Дніпровська феєрія танців” розпочнеться о 12.30. Метою культурно-мистецького заходу є підтримка і розвиток дитячої та молодіжної хореографічної творчості, презентація творчих здобутків хореографічних колективів та окремих виконавців міста Києва. По закінченні фестивалю-конкурсу відбудеться церемонія нагородження переможців виставки- конкурсу дитячої творчості «Моя мрія» за темою «Дива навколо нас» , що відбувся у дистанційному форматі в травні поточного року.

II-й Фестиваль-конкурс вокального та хореографічного мистецтв «FIRSTSTEPSFEST» проводиться з метою підтримки та розвитку дитячої творчості, надання можливості його учасникам здійснити свій перший виступ на великій сцені, взяти участь у першому в своєму творчому житті конкурсі.  Його початок заплановано на 14.30.

 

Місце проведення заходів – літній маданчик ресторану “ДЕН СІТІ”.

Exit mobile version